+45 47 17 82 62

Facebook Nyheder

Planteskole, Planter, Roser, Træer

Træer til haven

Træer giver karakter til haven. De sørger for læ, skygge og oplevelser hele året. Samtidig tilføjer de en helt særlig stemning og atmosfære til haven. Hos Ølstykke Planteskole tilbyder vi et bredt udvalg af træer til alle typer haver. Vores udvalg rummer mange forskellige typer træer, blandt andet japansk ahorn, japansk kirsebær, paradisæbler, kugleahorn og kugleplatan. Fælles for dem er, at de er friske og sunde. Bliv inspireret af billederne nedenfor (klik for større billede).

Træerne findes i flere størrelser, og næsten alt kan bestilles hjem inden for kort tid. Så har du særlige ønsker, går vi langt for opfylde dem. Ring og spørg løs – hos os er der ingen dumme spørgsmål. Vi tilbyder havebesøg, hvor vi blandt andet giver gode råd til, hvilke træer, der passer til din have, og hvordan de kan integreres i omgivelserne, så haven får et personligt præg.

Ring til os på 47 17 82 62, hvis du vil høre mere. Besøg vores havecenter omkring Frederikssund, Egedal og Nordsjælland og se vores udvalg tæt på. Mangler du inspiration, giver vi gerne gode råd og idéer. Vi glæder os til at høre fra dig.