+45 47 17 82 62

Facebook Nyheder

Planteskole, Planter, Roser, Træer

Roser

Planter som roser giver skønhed og duft, hvor end de står. Hos Ølstykke Planteskole råder vi over et stort udvalg af roser – alt fra storblomstrede roser og buketroser til historiske og engelske roser. Roserne fås både med hvide, gule, røde og lyserøde kronblade – og i forskellige typer og størrelser. En rose er derfor ikke bare en rose. De forskellige arter har vidt forskellige æstetiske udtryk. Men de har alle rosens skønhed og duft til fælles.

Roser til både inde og ude

Roser går godt både udendørs og indendørs – i haven eller på spisebordet. Besøg vores planteskole og få en god snak om roser, hvordan de skal passes og plejes, så de bevarer et friskt og indbydende ydre. I kraft af stor erfaring med alle typer roser kan vi med andre ord hjælpe dig med at få mest muligt ud af roserne. Er du i tvivl om, hvilke arter, der passer bedst til din have eller dit hus, spørger vi nysgerrigt og engageret ind, så du får de helt rigtige roser med hjem.

Kig forbi og få et godt råd

Ring til os i dag 47 17 82 62 og få svar på eventuelle spørgsmål. Vi glæder os til at se dig i vores havecenter i Ølstykke omkring Frederikssund, Egedal i Nordsjælland. Nedenfor kan du få et lille indblik i vores sortiment og en fornemmelse for den store variation blandt de forskellige rose-arter.