+45 47 17 82 62

Facebook Nyheder

Planteskole, Planter, Roser, Træer

Hækplanter

Hækplanter

Vi tilbyder hos Ølstykke Planteskole forskellige hækplanter, som kan være med til at danne rammen om dit hus, din have eller din ejendom. Vi ved, at en hæk kan betyde meget for helhedsindtrykket, og derfor har vi et sortiment af hækplanter, som kan skabe den rette, rolige og hyggelige stemning og baggrund for, at du føler dig hjemme.

 

Vælg den hæktype, som passer dig

De mest almindelige og velkendte planter at bruge som hæk i Danmark er bøg eller liguster. Vi sælger hos Ølstykke Planteskole disse former for hæk i efteråret, vinteren og det tidlige forår – liguster fra 1. oktober og bøg fra 1. november – men ønsker du at finde en anden hækplante, du kan bruge som hæk, hjælper vi gerne med det. Eksempler på andre planter, der kan bruges som hæk er f.eks. naur, riibes og forskellige spiræa. Alle vores hækplanter sælges uden potte, så de nemt og hurtigt kan sættes op der, hvor du ønsker. 

 

Årstiden for plantning er altafgørende

Vores arbejde foregår altid med stor respekt for planterne, og vi ønsker at imødekomme den enkelte kundens ønsker, mens vi samtidig har øje for, hvad der er bedst for planterne. Hvis man ønsker at opnå det optimale udseende af en hækplante, kan det være utrolig vigtigt at overveje, hvornår hækken bør plantes. Vi anbefaler, at man planter hækken i efteråret, da planternes rødder er følsomme overfor udtørring, og det danske efterår er derfor perfekt, når jorden hverken er for tør eller hård. 

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om, hvilke hækplanter vi kan tilbyde, eller hvis du har spørgsmål til vedligeholdelse eller plantning af en hæk, kan du kontakte vores veluddannede og dygtige personale på telefon 47 17 82 62 eller på mail olstykke.planteskole@mail.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.