+45 47 17 82 62

Facebook Nyheder

Planteskole, Planter, Roser, Træer

Er du på udkig efter frugttræer til haven?

Frugttræer tilfører noget helt særligt til haven. Der ligger en nydelse i at dyrke frugter i egen have, se dem modne sig i takt med, at vejret skifter, og spise dem, når sæsonen nærmer sig og topper. Derudover giver frugttræer til haven et æstetisk velbehag i kraft af frugternes farverige natur og træernes skønne enkelhed. Din have får med andre ord et nyt, frit, mere dynamisk og naturligt udtryk.

Ølstykke Planteskole tilbyder alle slags frugttræer 

Hos Ølstykke Planteskole kan vi tilbyde alle typer af frugttræer – hvad enten du vil have æbler, kirsebær, blommer, kvæder eller morbær.

I vores havecenter giver gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af frugttræerne. Her får du også et overblik over vores udvalg, og vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige frugttræ til din have – med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi rådgiver også om, hvilke træer, der bestøver hinanden – så du få optimalt udbytte af træerne.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 47 17 82 62 og høre mere. Vores havecenter er beliggende i Ølstykke omkring Frederikssund, Egedal i Nordsjælland. Nedenfor kan du blive inspireret af billeder af blandt andet nogle af vores æbletræer.