+45 47 17 82 62

Facebook Nyheder

Planteskole, Planter, Roser, Træer

Bær

Bærbuske

Hos Ølstykke Planteskole tilbyder vi et væld af forskellige bærbuske, som kan spæde din hverdag op med fantastisk smag og flot udseende. Der er intet som at plukke et bær direkte fra busken og opleve den ekseptionelle og friske smag, som bærret afgiver, når det er helt nyt. Vi ønsker, at alle bør opleve dette, og derfor sælger vi ikke blot bærbuske i mange vis – vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning til, hvordan buskene skal vedligeholdes samt hvordan, du får mest ud af dem.

 

Hvilke bær vil du have?

Der findes mange forskellige former for bær, og vi har et stort sortiment af bærbuske, som kan give dig friske bær, når solen viser sig. Vi tilbyder bl.a. følgende bærbuske:

  • Jordbær
  • Blåbær
  • Stikkelsbær
  • Ribs
  • Solbær
  • Hindbær

 

Erfaring og professionalisme

Fra vores planteskole i Ølstykke, Nordsjælland arbejder vi hver dag med at skabe planteløsninger, som respekterer naturen, og som passer til den enkelte kundens behov og ønsker, og vores store erfaring i branchen lader os arbejde professionelt. Vi hjælper derfor gerne med, hvordan de enkelte bærbuske bør passes, hvordan de bør plantes eller andre relevante spørgsmål. Vi arbejder på baggrund af nysgerrighed og interesse, og dette er ingen undtagelse, når det gælder bærbuske. 

 

Kontakt os i dag

Hvis du også ønsker at opleve den skønne smag af sommer fra egen have med bærbuske fra os, kan du kontakte vores erfarne medarbejdere på telefon 47 17 82 62 eller på mail olstykke.planteskole@mail.dk. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge, hvilke bærbuske der passer bedst til dig, så du aldrig går skuffet herfra.